A karikagyűrű - Tanácsok férfiaknak

Forrás: 
szerelempark.hu

A gyűrű  egy ősidők óta létező tradicionális szimbóluma az egybekelésnek. Napjainkban kétféle gyűrűt szokás ajándékozni a szeretett nőnek.

A lánykérés általában egy solioter gyűrűvel történik (erről réezletesen olvashatsz portálunkon), amelyet a férfi házassági szándékának bejelentésekor ad át szerelmének. Ezt eljegyzési gyűrűnek, "Igen" gyűrűnek, kísérőgyűrűnek is szokás nevezni, mivel a későbbiekben a nő a karika gyűrű mellett fogja viselni. Leánykéréskor ezt a gyûrût a férfi a nõ balkezének negyedik ujjára húzza fel. A hagyomány onnan ered, hogy a régi görögök és egyiptomiak úgy hitték, hogy a bal kéz gyûrûsujjából egyenesen a szívig és az ott lakó szerelemig vezet egy véna, a "vena amoris".  

Jegygyűrű érdeklődés

Az itt látható karikagyűrűk megtekinthetők és megrendelhetők az Anello-Oro Kft. mintatermében, ahol méretre készítjük a gyűrűket. Egyéb módosítások, változtatások is lehetségesek. A köves karikagyűrűkbe gyémántok (brilliánsok) is rendelhetők. Előzetes időpontegyeztetés szükséges! 

Kérjük, valamelyik elérhetőségét adja meg, ha szeretné, hogy válaszolni tudjunk érdeklődésére.

CAPTCHA
Kérlek írd be a képen látható szöveget, hogy biztossak lehessünk, nem egy automata robot próbál üzenetet küldeni nekünk.